Takeldienst Lommel

24/7 bereikbaar voor Depannage, Autotransport, Takeldienst in Lommel en omgeving.

  • Snel op Locatie

  • 24/7 Bereikbaar

  • Lokale & Internationale Service

  • Prijsvriendelijk & Betrouwbaar

24/7 takeldienst

Onze 24/7 takeldienst & depannage staat altijd paraat om u snel en efficiënt te helpen, ongeacht het tijdstip.

pechverhelping

Bij autopech bieden wij snelle en betrouwbare pechverhelping, zodat u weer snel op weg kunt en veilig thuis geraakt.

Voertuigen Transport

Vertrouw op ons voor veilig en professioneel voertuigtransport, waar uw voertuig ook naartoe moet.

Gebaseerd op 1.200+ recensies

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Based on 1.200+ reviews

Trusted Score 4.9 / 5.0

Waarom Takeldienst XL Kiezen?

Ontdek waarom klanten vertrouwen op ons voor takeldienst, depannage, voertuigen transport en pechverhelping.

Waarom kiezen voor Takeldienst XL Lommel?

Takeldienst XL is al 12 jaar een bekende naam bij onze klanten, ook als sleepdienst nabij Lommel. Geen locatie is te afgelegen of te stedelijk voor ons. Het maakt niet uit waar u gestrand bent, wij zijn er voor u. Onze expertise schuilt in onze snelle respons en efficiënte probleemoplossing. We begrijpen hoe stressvol pech onderweg kan zijn en zorgen er daarom voor dat we met spoed ter plaatse zijn om assistentie te verlenen. Ons doel? Uw tegenslagen omzetten in oplossingen en u weer veilig op weg helpen. Onze diensten stoppen niet op de grens van België, wij bieden namelijk ook internationale hulp aan. Dus heeft u pechverhelping bij Lommel nodig of over de grens? Takeldienst XL is uw betrouwbare partner voor al uw sleep- en transportbehoeften.

Wat is nog meer fijn aan ons? We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, het hele jaar door. Takeldienst XL staat altijd voor u klaar om u te helpen.

Een professioneel autotransport bij Lommel

Voor een transportdienst nabij Lommel kunt u bij Takeldienst XL altijd terecht. Wij zijn een betrouwbare specialist in voertuigvervoer in en rond Lommel. Transportdiensten voor zowel personenauto’s als bedrijfsvoertuigen zijn geen uitdaging voor ons. Het team van ervaren chauffeurs zet zich in voor het veilig en vakkundig vervoeren van uw voertuigen. We hechten veel waarde aan tijdigheid en betrouwbaarheid. Autotransport bij Lommel is altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om aan uw transportbehoeften te voldoen, zelfs in noodgevallen. Het is voor ons geen probleem als uw voertuig naar een verre locatie buiten Lommel verplaatst moet worden. Een probleemloze service kunt u van ons verwachten. Kies voor Takeldienst XL en geniet van onze professionele benadering en de rust die wij bieden. Neem contact op voor het regelen van uw autotransport of voor meer informatie.

Bereken de prijs

Bepaal de afstand vanaf ons vertrekpunt naar uw huidige locatie, alsook de afstand van uw huidige locatie naar uw eindbestemming. Aarzel niet om ons te contacteren voor een nauwkeurige kostenraming. Voor bakwagens en grote bussen hanteren wij een extra tarief.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Prijs
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
takeldienstxl

1. Pech? Bel ons!

Pech op de weg? bel ons direct!

takeldienstxl

2. Snel Op Locatie

Wij Komen Z.S.M. Op Locatie.

takeldienstxl

3. Veilig vervoeren

Wij vervoer u veilig naar uw locatie.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de veelgestelde vragen weergegeven.

Wij zijn in staat om bijna elk type voertuig te transporteren, waaronder auto’s, bestelwagens, motorfietsen, campers en bedrijfsvoertuigen. Onze moderne takelwagens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en professioneel wordt vervoerd.

Ja, bij Takeldienst XL zijn we actief in internationaal transport. Of je nu binnen België of in het buitenland bent, we staan klaar om je voertuig te helpen, ongeacht je locatie.

Ja, Takeldienst XL is volledig verzekerd, zodat je met gemoedsrust op onze diensten kunt rekenen.

Ja, in de meeste gevallen kunnen passagiers meerijden tijdens het transport. We begrijpen dat dit belangrijk kan zijn, en we zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

Ja, bij Takeldienst XL accepteren we betalingen met pin. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk betaalopties te bieden voor hun gemak.

Ons doel is om zo snel mogelijk bij jou te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeerssituatie. Onze ervaren sleepwagenchauffeurs zijn 24/7 beschikbaar om jou te assisteren.

0 +
Jaar ervaring
0+
Pechverhelpingen
0 +
Ervaren personeel

Betrouwbare depannage in Lommel

Heeft u pechverhelping in Lommel nodig? Geen zorgen, Takeldienst XL staat paraat als uw betrouwbare hulp voor snelle en deskundige pechverhelping bij depannage in Lommel. Ons team van ervaren depanneurs is dag en nacht beschikbaar, klaar om in elke situatie te assisteren. Een lekke band, een lege accu of een technisch mankement, geen enkele klus is ons te gek. Wij zullen onmiddellijk ter plekke zijn om u te helpen. Autopech kan voor veel stress zorgen, maar met onze takeldienst nabij Lommel bent u zo weer onderweg. We streven ernaar om binnen 30 minuten tot een uur bij u te zijn. Wij gaan altijd op pad met onze goed uitgeruste depannagevoertuigen. Met een professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw auto met de nodige zorg wordt behandeld. Kies voor Takeldienst XL voor een betrouwbare depannage bij Lommel.

Hoogwaardige sleepdienst bij Lommel

Takeldienst XL levert een kwalitatieve sleepdienst in Lommel. Ons deskundige team van sleepwagenbestuurders is dag en nacht beschikbaar om assistentie te bieden. Bent u zelf betrokken bij een ongeval of moet uw auto simpelweg verplaatst worden? Wij staan altijd klaar om u te helpen. Bij Takeldienst XL zijn wij ons ervan bewust dat ongevallen en voertuigpech onverwacht kunnen optreden. Om die reden zorgen we voor snelle en betrouwbare service. Voor professioneel en veilig autotransport in Lommel kunt u op ons rekenen. Uw betrouwbare partner voor takeldiensten bij Lommel zijn wij. Neem contact met ons op, zodat wij u snel kunnen helpen.

  • Lokale en Internationale Service

  • 24/7 Beschikbaar

  • Hoogwaardige Sleepdiensten

werkgebieden

TakeldienstXL is uw partner in heel België en wereldwijd, op elk moment van de dag en de nacht, om u te assisteren.

5/5 - (236 stemmen)