Takeldienst Gent

24/7 bereikbaar voor depannage, autotransport, takeldienst in Gent en omgeving.

  • Snel op Locatie

  • 24/7 Bereikbaar

  • Lokale & Internationale Service

  • Prijsvriendelijk & Betrouwbaar

24/7 takeldienst

Onze 24/7 takeldienst & depannage staat altijd paraat om u snel en efficiënt te helpen, ongeacht het tijdstip.

pechverhelping

Bij autopech bieden wij snelle en betrouwbare pechverhelping, zodat u weer snel op weg kunt en veilig thuis geraakt.

Voertuigen Transport

Vertrouw op ons voor veilig en professioneel voertuigtransport, waar uw voertuig ook naartoe moet.

Gebaseerd op 1.200+ recensies

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Based on 1.200+ reviews

Trusted Score 4.9 / 5.0

Waarom Takeldienst XL Kiezen?

Ontdek waarom klanten vertrouwen op ons voor takeldienst, depannage, voertuigen transport en pechverhelping.

Kies voor een sleepdienst nabij Gent

Zit u met een voertuig dat vastzit langs de weg of betrokken is bij een ongeval in of rond Gent? Onze takeldienst in Gent staat garant voor een snelle en professionele service. Wij van Takeldienst XL begrijpen dat autopech of een ongeluk een grote impact kan hebben op uw dagelijkse activiteiten. Daarom streven wij er al 12 jaar naar om u zo snel mogelijk te helpen. Onze takelwagens staan klaar voor alle soorten voertuigen. Of u nu te maken heeft met een defecte auto, een ongeval of een voertuig dat verkeerd geparkeerd staat, onze sleepdienst nabij Gent biedt een snelle oplossing. Onze ervaren bestuurders zorgen ervoor dat uw voertuig veilig en zonder schade naar de gewenste locatie wordt vervoerd. Wij begrijpen hoe stressvol het kan zijn om pech te hebben onderweg. Daarom zijn we 24/7 beschikbaar om u zo snel mogelijk van dienst te zijn in elke noodsituatie.

Depannage Gent: wij lossen het op

Heeft uw auto het plotseling begeven onderweg? Onze depannage dienst nabij Gent is uitgerust om u te assisteren bij elk type autoprobleem. We bieden niet alleen takeldiensten, maar kijken ook ter plaatse wat er mis is. Indien mogelijk, repareren we uw auto onmiddellijk zodat u uw weg kunt vervolgen. Onze depanneurs staan 24/7 klaar om u te assisteren en uw autoproblemen op te lossen. Of het nu gaat om depannage nabij Gent door een lege batterij of een technisch probleem, wij regelen het. Natuurlijk allemaal zo snel mogelijk, omdat we begrijpen hoe vervelend het is als u ergens naartoe wilt. Wij streven er dan ook naar om binnen 30 minuten tot een uur bij u te zijn en u op professionele wijze weer op weg te helpen. En deze takeldienst nabij Gent blijft niet beperkt tot België, want we kunnen u ook internationaal van dienst zijn.

Bereken de prijs

Bepaal de afstand vanaf ons vertrekpunt naar uw huidige locatie, alsook de afstand van uw huidige locatie naar uw eindbestemming. Aarzel niet om ons te contacteren voor een nauwkeurige kostenraming. Voor bakwagens en grote bussen hanteren wij een extra tarief.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Prijs
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
takeldienstxl

1. Pech? Bel ons!

Pech op de weg? bel ons direct!

takeldienstxl

2. Snel Op Locatie

Wij Komen Z.S.M. Op Locatie.

takeldienstxl

3. Veilig vervoeren

Wij vervoer u veilig naar uw locatie.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de veelgestelde vragen weergegeven.

Wij zijn in staat om bijna elk type voertuig te transporteren, waaronder auto’s, bestelwagens, motorfietsen, campers en bedrijfsvoertuigen. Onze moderne takelwagens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en professioneel wordt vervoerd.

Ja, bij Takeldienst XL zijn we actief in internationaal transport. Of je nu binnen België of in het buitenland bent, we staan klaar om je voertuig te helpen, ongeacht je locatie.

Ja, Takeldienst XL is volledig verzekerd, zodat je met gemoedsrust op onze diensten kunt rekenen.

Ja, in de meeste gevallen kunnen passagiers meerijden tijdens het transport. We begrijpen dat dit belangrijk kan zijn, en we zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

Ja, bij Takeldienst XL accepteren we betalingen met pin. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk betaalopties te bieden voor hun gemak.

Ons doel is om zo snel mogelijk bij jou te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeerssituatie. Onze ervaren sleepwagenchauffeurs zijn 24/7 beschikbaar om jou te assisteren.

0 +
Jaar ervaring
0+
Pechverhelpingen
0 +
Ervaren personeel

Een lekke band, een lege accu of andere onvoorziene autopech kan erg frustrerend zijn. Onze service voor pechverhelping in Gent is er om u snel weer op weg te helpen. Met één telefoontje komt een van onze specialisten naar u toe om de pech te verhelpen. Onze service is snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar, dag en nacht. En ook als sleepdienst nabij Gent kunnen we u helpen. Onze hoogwaardige sleepdienst en ervaren team zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen kunt worden. Uw voertuig zal te allen tijde met de grootste zorg worden behandeld, zodat u geen verdere schade oploopt aan uw voertuig. Daar kunt u van op aan. Dus ook voor pechverhelping in Gent kunt u bij ons terecht.

Reken op ons voor uw autotransport in Gent

Heeft u een voertuig dat getransporteerd moet worden binnen of buiten Gent? Onze autotransport service nabij Gent biedt een veilige overbrenging van uw auto, bestelwagen of motor. Of het nu gaat om een verhuizing, auto-aankoop of een andere reden voor transport, wij staan voor u klaar met onze op-maat-gemaakte transportoplossingen. Het maakt daarbij niet uit of het voertuig in de buurt afgeleverd moet worden of naar een verre bestemming gaat. Bij Takeldienst XL begrijpen we het belang van kwaliteit, punctualiteit en betrouwbaarheid. U kunt het autotransport in Gent dan ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Net als alle andere diensten overigens. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn voor uw voertuig(en). Wij helpen u graag snel weer op weg! Woont u ergens anders in België, zoals bijvoorbeeld in Hasselt of Antwerpen? Ook dan zijn we u graag van dienst. Wij kunnen u namelijk door heel België van dienst zijn.

  • Lokale en Internationale Service

  • 24/7 Beschikbaar

  • Hoogwaardige Sleepdiensten

werkgebieden

TakeldienstXL is uw partner in heel België en wereldwijd, op elk moment van de dag en de nacht, om u te assisteren.

5/5 - (236 stemmen)