Takeldienst Hasselt

24/7 bereikbaar voor depannage, autotransport, takeldienst in Hasselt en omgeving.

  • Snel op Locatie

  • 24/7 Bereikbaar

  • Lokale & Internationale Service

  • Prijsvriendelijk & Betrouwbaar

24/7 takeldienst

Onze 24/7 takeldienst & depannage staat altijd paraat om u snel en efficiënt te helpen, ongeacht het tijdstip.

pechverhelping

Bij autopech bieden wij snelle en betrouwbare pechverhelping, zodat u weer snel op weg kunt en veilig thuis geraakt.

Voertuigen Transport

Vertrouw op ons voor veilig en professioneel voertuigtransport, waar uw voertuig ook naartoe moet.

Gebaseerd op 1.200+ recensies

(Trusted Score 4.9 / 5.0)

Based on 1.200+ reviews

Trusted Score 4.9 / 5.0

Waarom Takeldienst XL Kiezen?

Ontdek waarom klanten vertrouwen op ons voor takeldienst, depannage, voertuigen transport en pechverhelping.

Over Takeldienst Hasselt

Takeldienst XL markeert een mijlpaal van 12 jaar uitmuntende service aan onze klanten. Bent u gestrand langs een stille plattelandsweg of midden in de stadsdrukte? De pechverhelping Hasselt is nooit ver weg. We onderscheiden ons door snelle service en onze vaardigheid in het oplossen van problemen. Pech komt altijd ongelegen, maar met onze snelle reactietijd minimaliseren we uw ongemak. We streven ernaar uw problemen vlot aan te pakken en u veilig op weg te helpen. Onze service reikt verder dan de Belgische grenzen; we zijn tevens actief in het internationale veld. Reist u nu binnenlands of over de grens, Takeldienst XL staat garant voor uw sleep- en transportnoden. En wat nog meer is? We zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar. Ongeacht het moment of de situatie, Takeldienst Hasselt is uw betrouwbare partner in nood. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Autotransport Hasselt

Autotransport Hasselt staat als uw betrouwbare expert klaar voor al uw behoeften op het gebied van autotransport in en rond Hasselt. Met een team van professionele chauffeurs verzekeren wij de veilige en deskundige overbrenging van uw wagens, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Stipt en betrouwbaar leveren is onze prioriteit, daarom zijn we als takeldienst nabij Hasselt dag en nacht beschikbaar om uw transportvragen te beantwoorden, zelfs in urgente gevallen. Ongeacht of het om een lokale verplaatsing gaat of om levering naar een locatie ver buiten Hasselt, wij bieden een onbezorgde service. Vertrouw op onze expertise voor een naadloze ervaring en de rust die u zoekt. Contacteer ons vandaag nog om uw autotransport te bespreken of voor verdere informatie.

Bereken de prijs

Bepaal de afstand vanaf ons vertrekpunt naar uw huidige locatie, alsook de afstand van uw huidige locatie naar uw eindbestemming. Aarzel niet om ons te contacteren voor een nauwkeurige kostenraming. Voor bakwagens en grote bussen hanteren wij een extra tarief.

Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Bereken Prijs
Totaal
Naam Totaal
"{{getWooProductName}}" is toegevoegd aan je winkelwagen
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Betaalmethode: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}
takeldienstxl

1. Pech? Bel ons!

Pech op de weg? bel ons direct!

takeldienstxl

2. Snel Op Locatie

Wij Komen Z.S.M. Op Locatie.

takeldienstxl

3. Veilig vervoeren

Wij vervoer u veilig naar uw locatie.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn de veelgestelde vragen weergegeven.

Wij zijn in staat om bijna elk type voertuig te transporteren, waaronder auto’s, bestelwagens, motorfietsen, campers en bedrijfsvoertuigen. Onze moderne takelwagens zijn voorzien van de nieuwste apparatuur en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw voertuig veilig en professioneel wordt vervoerd.

Ja, bij Takeldienst XL zijn we actief in internationaal transport. Of je nu binnen België of in het buitenland bent, we staan klaar om je voertuig te helpen, ongeacht je locatie.

Ja, Takeldienst XL is volledig verzekerd, zodat je met gemoedsrust op onze diensten kunt rekenen.

Ja, in de meeste gevallen kunnen passagiers meerijden tijdens het transport. We begrijpen dat dit belangrijk kan zijn, en we zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen.

Ja, bij Takeldienst XL accepteren we betalingen met pin. We streven ernaar om onze klanten zoveel mogelijk betaalopties te bieden voor hun gemak.

Ons doel is om zo snel mogelijk bij jou te zijn, meestal binnen 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeerssituatie. Onze ervaren sleepwagenchauffeurs zijn 24/7 beschikbaar om jou te assisteren.

0 +
Jaar ervaring
0+
Pechverhelpingen
0 +
Ervaren personeel

Pechverhelping in Hasselt

Heeft u autopech in Hasselt en staat u aan de kant? Geen zorgen, depannage Hasselt is uw redder in nood voor snelle en vakkundige hulp bij pech onderweg. Ons team van deskundige depanneurs is dag en nacht beschikbaar, voor welke pechsituatie dan ook. Gaat het nu om een platte band, een lege accu of een ander technisch mankement, wij staan onmiddellijk voor u klaar met assistentie. Autopech gaat gepaard met stress, daarom zet onze takeldienst nabij Hasselt zich in om doorgaans binnen 30 minuten tot een uur bij u te zijn om de problemen te verhelpen. Met onze goed voorbereide depannagevoertuigen en professionele aanpak verzekeren we dat uw auto met de uiterste zorg wordt behandeld. Kies voor een betrouwbare en kostenefficiënte depannage nabij Hasselt van TakeldienstXL.

Sleepdienst Hasselt

Als sleepdienst nabij Hasselt leveren we uitmuntende sleepservices in en rond de regio Hasselt. Ons team met bekwame sleepchauffeurs is dag en nacht beschikbaar om u bij te staan, of u nu te maken heeft met een ongeluk of dat uw voertuig simpelweg verzet dient te worden. Als takeldienst nabij Hasselt zijn we ons ervan bewust dat problemen op de weg onaangekondigd komen. Daarom zorgen we voor een snelle en vertrouwde service. Voor professioneel en veilig vervoer van uw voertuig, lokaal of over de grenzen heen, kunt u op ons rekenen. TakeldienstXL is uw vertrouwde aanspreekpunt voor sleepbehoeften.

  • Lokale en Internationale Service

  • 24/7 Beschikbaar

  • Hoogwaardige Sleepdiensten

werkgebieden

TakeldienstXL is uw partner in heel België en wereldwijd, op elk moment van de dag en de nacht, om u te assisteren.

5/5 - (236 stemmen)